• Taller Bàsic de Control de Motors Pas a Pas amb Arduino

    Publicación: 05-06-2023
    Imagen noticia El passat dissabte 3 de juny, la Societat Astronòmica de Castelló (SAC) va tenir el plaer d'acollir un interessant taller d'electrònica titulat "Taller Bàsic de Control de Motors Pas a Pas amb Arduino", impartit pel destacat expert Rodrigo Castillo. L'esdeveniment, que va tenir lloc a les nostres instal·lacions, va resultar ser un èxit rotund, deixant els assistents satisfets i amb ganes de participar en la segona part.

    L'objectiu principal d'aquest taller va ser introduir els entusiastes de l'electrònica en el fascinant món del control de motors pas a pas utilitzant la popular plataforma Arduino. Durant la jornada, els participants van tenir l'oportunitat d'adquirir coneixements teòrics i pràctics sobre aquest tema.

    Rodrigo Castillo, reconegut per la seva àmplia experiència en electrònica i la seva habilitat per transmetre coneixements de manera clara i amena, es va encarregar de guiar els assistents al llarg de la jornada. Amb el seu estil didàctic i la seva passió per la matèria, va aconseguir captar l'atenció de tots els presents, des dels que tenien coneixements bàsics fins als més experimentats en el camp.

    Durant el taller, es van abordar diversos temes fonamentals relacionats amb el control de motors pas a pas. Els participants van aprendre els conceptes bàsics d'aquest tipus de motors, comprenent el seu funcionament i característiques principals. A més, se'ls va instruir sobre com utilitzar la plataforma Arduino per controlar i gestionar aquests motors de manera eficient.

    La part pràctica del taller va resultar especialment emocionant, ja que els assistents van tenir l'oportunitat, sota la guia experta de Rodrigo Castillo, de veure com connectar i controlar un motor pas a pas utilitzant Arduino, experimentant de primera mà els resultats.

    L'atmosfera durant el taller va ser d'entusiasme i col·laboració. Els participants, que provenien de diferents nivells d'experiència, van compartir idees i resoldre reptes. Aquesta interacció entre els assistents va enriquir encara més l'experiència, fomentant l'aprenentatge col·laboratiu i la creació d'una comunitat al voltant de l'electrònica.

    En finalitzar la jornada, els socis de la SAC que van assistir al taller van expressar la seva satisfacció i van manifestar el seu interès a continuar explorant aquest fascinant tema en futures sessions. El taller va complir amb escreix les seves expectatives,